top of page
  • Writer's pictureMoona Renvall

Myynti- vai ostotoimeksianto?

Yksinkertaisesti - Myyntitoimeksianto on toimeksianto, jonka teet kun haluat myydä kotisi. Ostotoimeksianto on taas kätevä, jos et ole etsinnöistä huolimatta vielä löytänyt tulevaa unelmiesi kotia, tällöin me autamme sinua etsinnöissä.


Asuntokaupoissa välityspalkkion maksaa aina toimeksiantaja, oli hän sitten ostajana tai myyjänä.


Myyntitoimeksianto


Kun on tullut aika myydä se tärkein omaisuus, oma koti.


Me autamme sinua mielellämme kotisi myynnissä. Perehdymme aina tarkasti kotiisi, asuinalueeseen, sen palveluihin ja hintatasoon. Maksuttoman arviointikäynnin jälkeen teemme sinulle personoidun myynti- ja markkinointisuunnitelman.


Onnistunut markkinointi ja kohteen stailaus valokuvauksen yhteydessä ovat tärkeä osa myyntiprosessia. Meillä kohde näkyy aina niin Oikotiellä kuin Etuovessa, sosiaalisessa mediassa sekä Aninkainen.fi:ssä. Käytössämme on alan parhaimmat työkalut kaikenlaisiin tarpeisiin, oli kyse sitten valokuvauksesta, esitteistä, (virtuaali)stailauksesta, tms.


Me pyrimme olemaan alan ystävällisin kiinteistönvälittäjä ja asiakaspalvelun tärkeys korostuu hyvin vahvasti ainakin omassa työnteossa. Noudatamme Hyvää välitystapaa sekä lakia.


Jos sinulla on erityistoiveita tai muuta mielessä, niin kerrothan! Teemme aina parhaamme, jotta voimme ottaa kaiken huomioon myyntiprosessissa ja siitä tulee juuri sinun näköisesi sekä miellyttävä kokemus!


Myyjälle yleensä kuitenkin tärkeintä on summa, joka jää jäljelle asuntokauppojen jälkeen. Tähän vaikuttavat mm. myyntihinta, välityspalkkio ja verot. Aina alhaisin välityspalkkio ei takaa parasta lopputulosta tässäkään asiassa vaan se koostuu juurikin edellä mainituista tekijöistä.Ostotoimeksianto


Kun etsinnöistä huolimatta, sitä oikeaa tulevaa kotia ei ole löytynyt.


Oikeanlaisella markkinoinnilla me pystymme tavoittamaan myös ne myyjät, jotka vasta harkitsevat kotinsa myyntiä. Näin päästään tutustumaan myös kohteisiin, jotka eivät vielä ole virallisesti myynnissä.


Ostotoimeksianto on helppo ja huoleton tapa tehdä asuntokauppaa. Olemme aina turvaamassa päätöksiäsi ja autamme sinua läpi koko prosessin.


Alussa käydään teidän kriteerit ja toiveet tarkasti läpi, jotta osaamme rajata teille sopivimmat kohteet. Tulemme mukaanne näytöille ja autamme käymään asunnon tiedot läpi yhdessä myyjän kanssa. Osaamme kysyä myös ne kysymykset myyjältä, mitä ei ostajalle yleensä tule heti mieleen. Pyydämme myyjää aina miettimään itselleen mieluisaa hintaa etukäteen, mutta otamme myös itse selvää alueen hinnoista - näytämme teille (sekä myyjälle, että ostajalle) mustaa valkoisella mikäli mahdollista, jolloin kenellekään ei tule epäreilua oloa. Avoin ja rehellinen keskustelu on tässäkin kaiken A ja O! Myös tarjouksen tekeminen on mietityttänyt monia ja olemme tässäkin mielellämme apuna, kun mietitte kuinka paljon tarjota, milloin, miten, missä yms. Olemme apunanne, kun mietitte mitä vain, aina prosessin alusta loppuun saakka!


Meidän tehtävänämme on markkinoida, tulla mukaan näytöille, olla tukena, kontaktoida mahdollisia myyjiä, tehdä paperityöt (kuten kauppakirjat), tutkia ja etsiä sekä mitä vain muuta mitä mieleesi juolahtaa!


Myös te, joilla ei ole aikaa tai muuten mahdollisuuksia päästä esimerkiksi paikan päälle näytöille, kannattaa pitää ostotoimeksianto mielessä!
Otathan rohkeasti yhteyttä, mikäli jokin jäi vielä mietityttämään tai kaipaat apuja oman kodin myynnissä tai ostossa. Autan mielelläni!

32 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Arvonta!

Comments


bottom of page